Participa!

Voluntari

Jalogüing no seria possible sense els voluntaris i voluntàries que col·laboren desinteressadament perquè els altres puguin gaudir d'un vespre terroríficament divertit. Treballem dur, però també fem molta pinya durant la resta de l'any i ens ho passem genial. Els tallers de muntatge es realitzen a l'estiu i en els caps de setmana previs al 31 d'octubre.

Solidari

Si pertanys a algun col·lectiu de caràcter social, et convidem a gaudir del Jalogüing amb nosaltres! Les associacions convidades disposaran d'una entrada preferent pel túnel del terror.
També són convidades organitzacions solidàries, que disposen d'una carpa i són les encarregades de repartir les entrades dels túnels mentre tenen l'oportunitat d'explicar els seus projectes i dur a terme un recapte de fons o material.

Col·laborador

Per muntar tots els decorats del Jalogüing es necessita molt material. En reciclem tot el possible, però una gran part es fa malbé. Si tens un comerç o pertanys a alguna empresa, pots col·laborar amb nosaltres cedint-nos material o fent un donatiu econòmic. Tots els col·laboradors sortiran en cartells promocionals el dia de la festa i a les xarxes socials. A més, rebran entrades Fastpass per entrar al túnel del terror.

Et necessitem!

Si vols participar al Jalogüing 2017 envia'ns un correu a participa@jaloguing.com explicant-nos com t'agradaria col·laborar.

Aquests son els col·laboradors de la passada edició del Jalogüing. Cada un d'ells va posar el seu granet de sorra perquè el Jalogüing fos possible.

Moltes gràcies a tots!

Carpes del banc d'aliments de Lleida i altres organitzacions solidàries durant el Jalogüing 2015. Aquella edició vam recaptar més de 100 bosses de menjar i 200 euros per un país en vies de desenvolupament.

Al Jalogüing també ens divertim molt. Després d'un dia de treball, res millor que descansar una mica amb les altres voluntàries!

www.000webhost.com