Qui som?

Qui som?

El Jalogüing d'Alpicat és un iniciativa que porta realitzant-se des de 2009 i que el 31 d'octubre organitza un festa temàtica que celebra el Halloween i la Castanyada. L'esdevniment anual és el producte del treball i la col·laboració dels voluntaris i voluntàries que hi participen.

Cada any tractem de millorar-lo amb l'objectiu de fer-lo més terrorífic i entretingut, intentant que això no suposi cap cost econòmic important. La gran majoria de material utilitzat és reciclat o cedit per part d'algun col·laborador, ja sigui empresa o particular.

Cada any, a més, organitzem recaptes solidaris i convidem a col·lectius de persones en risc d'exclusió social a gaudir de la festa. En els últims any hem col·laborat amb organitzacions com Càritas, Down Lleida, l'AECC (lluita contra el càncer), el banc d'aliments de Lleida i diverses llars d'infants de la comarca.En podeu trobar més informació a l'apartat de projecte solidari.Volem aprofitar aquesta presentació per donar les gràcies a tots els voluntaris que de manera desinteressada fan possible la realització d'aquesta festa.

Gràcies a tots i a totes!

www.000webhost.com